Nieuw Werk/ Literair Geneuzel

Soms wordt er in café Weemoed gezopen. Soms wordt er in café Weemoed gezopen en gedanst. Soms wordt er gezopen en gevochten. Op 17 november wordt er gezopen en voorgelezen.

Schrijvers Lucas de Waard, Bart Smout, Martijn Neggers en Twan van Bragt hebben de afgelopen paar jaar op de vele podia van Nederland en België alsmaar, heel erg veilig, hun beste werk voorgelezen. Zo las Smout op de kop af 74 keer ‘Kutje Salinero de beflijster’ voor, en was Van Bragt 58 keer succesvol met de publiekslieveling “Kadetjes”.

Tot hier. De gebaande paden worden verlaten. Neggers’ ‘De kut van Alexis Texas’ zal niet meer klinken, net als die eindeloze fragmenten uit de tot in den treure gelauwerde debuutroman ‘De Kamers’ van De Waard. Tijdens deze avond vol NIEUW WERK zullen de vier heren zich louter beperken tot – enfin, de naam zegt het al.

Inkom is gratis. Liefde is groot.

https://www.facebook.com/events/1113102792108082/

weemoed

Reacties staat uit voor Nieuw Werk/ Literair Geneuzel

Filed under Geen categorie

Comments are closed.